Takové draniky nejedli ani Bělorusové: Nejen chutné, ale i nádherné a ohromující.

Takové draniky nejedli ani Bělorusové: Nejen chutné, ale i nádherné a ohromující.

Pokud jste milovníky bramborových draniků, určitě byste je měli zkusit uvařit podle neobvyklého receptu. Jsou nejen chutné, ale i nádherné a ohromující.

Pro přípravu si vezměte:

  • 6 velkých brambor;
  • 100 g zakysané smetany;
  • 1 lžička soli;
  • 1 vejce;
  • 50 g másla;
  • 2 lžíce hladké mouky.

Brambory oloupejte, nastrouhejte najemno, důkladně vymačkejte z tekutiny. K bramborám přidáme zakysanou smetanu, rozpuštěné máslo, vejce a sůl, promícháme.

Jako poslední ingredienci přidáme mouku, promícháme a ihned začneme smažit draniky. Stačí je opékat 3 minuty z každé strany. Můžeme podávat se zakysanou smetanou a čerstvými bylinkami. Je to velmi chutné a vydatné!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Alster.cz – Zahrada, Zelenina a Lahodné Recepty