Tento pokrm je lepší než jakékoli řízky – hosté budou talíře olizovat, až se budou lesknout.

Tento pokrm je lepší než jakékoli řízky - hosté budou talíře olizovat, až se budou lesknout.

Pokud nevíte, co připravit na chutnou večeři pro své hosty – použijte tento jednoduchý recept. Na plechu uvařte zeleninu a mleté maso – promíchejte, upečte a můžete podávat.

K přípravě budete potřebovat:

  • 2 papriky;
  • 5 brambor;
  • 2 cibule;
  • 3 rajčata;
  • 2 stroužky česneku;
  • 700 g mletého masa;
  • 2 lžíce olivového oleje;
  • 2 lžíce rajčatového protlaku;
  • koření a sůl podle chuti.

Zelenina by měla být oloupaná, nakrájená na malé kostičky. Smícháme je s mletým masem, olejem, rajčaty, solí a kořením podle chuti.

Plech v troubě vyložíme pergamenem, masovou přípravu rozložíme v tenké vrstvě, rukama přitiskneme a přikryjeme alobalem.

Pečte 1 hodinu při 230 stupních. Je to velmi chutné, vydatné a aromatické!

skupina o životě v u a magadanské oblasti

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Alster.cz – Zahrada, Zelenina a Lahodné Recepty