Restaurant Taste: Vaření ptitiamu s kuřecím masem a houbami – stane se oblíbeným jídlem pro celou rodinu

Restaurant Taste: Vaření ptitiamu s kuřecím masem a houbami - stane se oblíbeným jídlem pro celou rodinu

Skvělá volba pro chutný oběd nebo večeři. Jeho příprava je mimořádně jednoduchá a rychlá.

K přípravě je třeba si vzít:

  • 200 g pasty ptitim;
  • 300 g kuřecích řízků;
  • 1 cibule;
  • 200 ml smetany;
  • 250 g žampionů;
  • sůl a pepř.

Ptitiam uvařte, dokud není uvařený.

Na dobře rozpálené pánvi osmahněte cibuli, kuřecí maso a houby. Podle chuti osolíme a opepříme. Přidejte smetanu a dobře promíchejte.

Přidejte těstoviny k ingrediencím a vše společně ještě několik minut povařte. Dobrou chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Alster.cz – Zahrada, Zelenina a Lahodné Recepty