Nejedná se o dezert, ale o čokoládové šílenství ze 2 výrobků: 1 hodina v lednici a je připraveno k přípravě.

Nejedná se o dezert, ale o čokoládové šílenství ze 2 výrobků: 1 hodina v lednici a je připraveno k přípravě.

Pokud máte chuť na sladké, připravte si dezert z pouhých 2 produktů. Je to opravdové čokoládové šílenství a můžete ho jíst na PP, aniž byste uškodili své postavě.

Na přípravu potřebujeme 350 g tvarohu a 200 g hořké čokolády s nízkým obsahem cukru.

Čokoládu rozpustíme libovolným způsobem. Můžete to udělat tak, že tabulku zabalenou v sáčku ponoříte do velmi horké vody.

Když je čokoláda rozpuštěná, nalijte ji do mixéru, vložte do něj tvaroh a vše rozšlehejte.

Vzniklou hmotu vložte do formy vyložené potravinovou fólií a uhlaďte ji. Dezert dejte na 1-2 hodiny do lednice, pak ho vyndejte z formy, nakrájejte na kousky a podávejte, můžete ho posypat kakaovým práškem, dezert tak bude ještě čokoládovější.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Alster.cz – Zahrada, Zelenina a Lahodné Recepty