Pokud máte chuť na sladké, připravte si dezert z pouhých 2 produktů. Je to opravdové čokoládové šílenství a můžete ho jíst na PP, aniž byste uškodili své postavě.
Na přípravu potřebujeme 350 g tvarohu a 200 g hořké čokolády s nízkým obsahem cukru.
Čokoládu rozpustíme libovolným způsobem. Můžete to udělat tak, že tabulku zabalenou v sáčku ponoříte do velmi horké vody.
Když je čokoláda rozpuštěná, nalijte ji do mixéru, vložte do něj tvaroh a vše rozšlehejte.
Vzniklou hmotu vložte do formy vyložené potravinovou fólií a uhlaďte ji. Dezert dejte na 1-2 hodiny do lednice, pak ho vyndejte z formy, nakrájejte na kousky a podávejte, můžete ho posypat kakaovým práškem, dezert tak bude ještě čokoládovější.