Dokonalá cibule na kebab: S touto marinádou je mnohonásobně aromatičtější než maso.

Dokonalá cibule na kebab: S touto marinádou je mnohonásobně aromatičtější než maso.

Při přípravě kebabu byste měli věnovat pozornost nejen masu, ale také cibuli. I ta může být vynikající, pokud použijete správnou marinádu. Povíme vám, jak připravit dokonalou cibuli, rady sdílí na kuchařském kanálu „Jednoduché recepty“.

K přípravě si vezměte:

  • 2 velké cibule;
  • 60 ml octa, vinného nebo jablečného;
  • 1,5 lžíce cukru;
  • 0,5 lžičky cukru;
  • 100 ml rostlinného oleje.

Cibuli berte červenou, je nejšťavnatější a nejsladší, nakrájejte ji na půlkolečka. Sůl a cukr zředíme v octu, přidáme rostlinný olej.

Touto směsí zalijeme cibuli, promícháme, pokrm přikryjeme a necháme 4 hodiny odležet. Poté je cibule hotová. Vezměte ji do přírody a posypte jí hotový kebab. Maso získá neuvěřitelnou chuť a vůni, prostě lahoda!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Alster.cz – Zahrada, Zelenina a Lahodné Recepty