Při přípravě kebabu byste měli věnovat pozornost nejen masu, ale také cibuli. I ta může být vynikající, pokud použijete správnou marinádu. Povíme vám, jak připravit dokonalou cibuli, rady sdílí na kuchařském kanálu „Jednoduché recepty“.
K přípravě si vezměte:
- 2 velké cibule;
- 60 ml octa, vinného nebo jablečného;
- 1,5 lžíce cukru;
- 0,5 lžičky cukru;
- 100 ml rostlinného oleje.
Cibuli berte červenou, je nejšťavnatější a nejsladší, nakrájejte ji na půlkolečka. Sůl a cukr zředíme v octu, přidáme rostlinný olej.
Touto směsí zalijeme cibuli, promícháme, pokrm přikryjeme a necháme 4 hodiny odležet. Poté je cibule hotová. Vezměte ji do přírody a posypte jí hotový kebab. Maso získá neuvěřitelnou chuť a vůni, prostě lahoda!