Není to rýže, je to jídlo bohů: už nepotřebujete pilaf – vaříte večeři na jedné pánvi

Není to rýže, je to jídlo bohů: už nepotřebujete pilaf - vaříte večeři na jedné pánvi

Nevíte, jak uvařit chutnou večeři na jedné pánvi, a pilaf vás už dávno nebaví? Vezměte si na paškál tento jednoduchý recept, určitě si ho zamilujete.

K přípravě večeře budete potřebovat:

  • 1 šálek rýže;
  • 1 šálek vody;
  • 1 šálek smetany;
  • mražená zelenina – podle chuti;
  • 1 balíček slaniny;
  • 500 g masa;
  • sůl, koření, česnek.

Rýži vložíme do žáruvzdorné pánve, přidáme koření a sůl, zalijeme vodou a smetanou, přidáme mraženou zeleninu. Na kousku masa uděláme zářezy, vložíme do nich plátky slaniny, vršek masa potřeme česnekem, kořením a solí.

Pánev přikryjeme alobalem a vložíme do trouby, zahřívání – asi 200 stupňů, budeme péct 1 hodinu a 20 minut. Je to velmi chutné!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Alster.cz – Zahrada, Zelenina a Lahodné Recepty