Ideální k čaji: Výroba čokoládové klobásy s kondenzovaným mlékem – bez trouby

Ideální k čaji: Výroba čokoládové klobásy s kondenzovaným mlékem - bez trouby

Určitě si tuto pochoutku vyzkoušejte. Uchvátí vás svou jednoduchostí a jemností.

Na přípravu je třeba vzít:

  • 300 g sušenek;
  • 3 lžíce kakaa;
  • 150 g másla;
  • 200 g kondenzovaného mléka.

První polovinu sušenek rozdrťte na drobky a druhou polovinu rozlámejte na kousky.

K drobkům přidejte měkké máslo. Dobře promíchejte.

Poté přidejte kakao, kondenzované mléko a kousky sušenek.

Směs položíme na potravinovou fólii a vytvarujeme klobásu. Vložte ji na několik hodin do lednice. Dobrou chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Alster.cz – Zahrada, Zelenina a Lahodné Recepty